01/03

Basecamp360

Wij creëren de ultieme beleving op jouw website, tablet of mobiel met onze 360 graden video.

Het jaar 2016 wordt het “Jaar van de Virtual Reality”. Met de diverse VR-brillen, zoals de Oculus Rift, Samsung Gear VR, Google Cardboard is Virtual Reality en 360 graden video worden deze belevingen steeds laagdrempeliger.

Basecamp Creative Development maakt gebruik van een geavanceerde 360º camera opstelling voor het filmen van volledige 360º 4K video. Wij creëren de ultieme beleving op jouw website, tablet of mobiel met onze 360 graden video. Daarnaast ontwikkelen we custom apps. Door de gyroscope functie van uw smartphone of tablet kunt u de virtuele beleving nu al ervaren. Zonder verdere devices of accessoires.

Met live broadcasting van Basecamp360 kunnen we zelfs evenementen live 360 graden uitzenden. Wij nemen je klant mee elke gewenste locatie. Deze livestream maken we beschikbaar via een speciale website.

 

basecamp360 vr gopro online bureau

Oculus Rift
De Oculus Rift is een virtual reality bril die aan een computer gekoppeld moet worden om virtual reality applicaties te gebruiken. Ideaal om te gebruiken met zware applicaties en games.

Samsung Gear VR
De Samsung Gear VR is een mobiele virtual reality bril. De beelden worden zonder tussenkomst van een computer via de smartphone weergeven op de bril. Perfect voor applicaties die veel bewegingsruimte vereisen.

Google Cardboard
Google Cardboard is het budgetbewuste antwoord van Google de, hoger geprijsde, brillen op de markt. De Google Cardboard is via de smartphone te gebruiken. Door de lage prijs en portabiliteit is deze bril uitstekend geschikt om onder klanten te verspreiden als moderne (en supervette!) direct mail.

 

basecamp360 vr 360 goggles online bureau

 

Youtube en Facebook
Sinds deze kanalen 360 graden video ondersteunen is het bereik van 360 graden video enorm gegroeid.

Brillen
Door een VR bril beleeft u de 360 graden video’s vele malen intenser. Wij kunnen u voorzien in betaalbare branded (in uw huisstijl gedrukte) Google Cardboards, maar ook de professionele Virtual Reality brillen kunnen we voor u regelen.

Websites
Wij kunnen de 360 graden video natuurlijk in uw website integreren. Hiermee houdt u de bezoeker langer vast op uw website en beleeft de bezoeker uw product of dienst nog beter.

Smartphone en Tablet
De 360 graden zijn perfect te bekijken op smartphone en tablet. Door rond te kijken met het device kijk je letterlijk rond in de opname. Wij ontwikkelen ook native apps voor iOS en Android die dit mogelijk maken. Door te kiezen voor een app kan er natuurlijk nog veel meer content toegevoegd worden die de beleving vergroten.

 

Meer weten? Kijk op basecamp360.nl, bel Ferdi op 0614447859 of mail naar hello@bscmp.nl

 

Bekijk deze 360 video in Firefox of Chrome, of met de Youtube of Facebook app op je smartphone