07/08

Cam IT Solutions

Herpositionering en gebruiksvriendelijke responsive website.

Efficiënte processen, excellente en betrouwbare ICT en 24/7 toegang tot de juiste gegevens is voor healthcare organisaties een noodzaak. CAM begrijpt healthcare als geen ander. En gelukkig begrijpt Basecamp CAM.

 

basecamp online bureau cam it

Het is verleidelijk voor een ICT-bedrijf om snel de techniek in te duiken, maar ICT-beslissingen worden steeds vaker door de organisatie heen genomen omdat de belangen van alle stakeholders sterk uiteenlopen. Dit betekent ook dat de communicatie van CAM bij deze verschillende doelgroepen moet aansluiten. Tel daarbij op dat CAM in een zeer kritische niche opereert en de communicatie-uitdaging is groot.

Na een aanscherping van de sitestructuur is healthcare als doelgroep duidelijk naar voren gebracht. Zowel in copy als design. De content is vervolgens opgedeeld in lagen. Waarbij de homepage tot doel heeft de bezoeker gerust te stellen dat ze ‘aan het juiste adres’ zijn wordt de rest van de site steeds specifieker.

Op sommige pagina’s is zelfs gekozen voor contentsplitsing; informatie voor een breder publiek en een technische verdieping voor diegene die daar behoefte aan heeft. Dit wordt ondersteund door een aanduiding van leesminuten, zodat de lezer een inschatting krijgt van de leestijd. Handig bij grote stukken content en uitgebreide cases!

Ook hebben we een animatie ontwikkeld waarin wordt uitgelegd hoe CAM de zogenaamde zorgwerkplek creeert.

Deze volledig responsive website staat aan de voet van de nieuwe communicatiestijl van CAM en vormt de basis voor alle andere middelen die ontwikkeld worden.

basecamp online bureau cam it