06/08

Zips & Ropes

Branding en responsive website voor het spannendste adrenaline park van Nederland.

Een serie uitdagingen waar zelfs King Kong slappe knieën van krijgt. Daar draait het om bij Zips ’n Ropes! Een klimpark met sportieve en uitdagende activiteiten voor zowel gezinnen en jongeren als voor een bedrijfs-uitje of vrijgezellenfeestje. Van naamgeving en designs tot branding en aankleding op locatie. Met een flinke dosis adrenaline ontwikkelde Basecamp het concept vanaf de eerste fase!

 

Branding Zips & Ropes, door Basecamp Creative Development

 

Terwijl Zips ’n Ropes nog als klimpark zonder naam op de tekentafel lag, werden ook voor de branding de eerste schetsen op papier gezet. Om het klimpark meer kracht bij te zetten stippelde Basecamp een volledig merkenstrategie uit aansluitend op de spanning van het aanbod.

Zips ’n Ropes kwam tot leven. Naast een volledige huisstijl, communicatiestrategie en responsive website ontwikkelde Basecamp voor elke activiteit binnen het klimpark een subconcept. Elke unieke uitdaging kreeg een eigen uitstraling, beeldmerk en identiteit. Alle activiteiten samen vormen een uitdagend dagje uit om nooit te vergeten.

 

Responsive website voor Zips & Ropes, door Basecamp Creative Development

 

Zips ’n Ropes: ‘het spannendste adrenaline park van Nederland.’ Dat werd zeker bevestigd toen we zelf in de touwen hingen!

 

Basecamp Creative Development voor Zips & Ropes, redesign website